Waarom is het zo belangrijk om goed te kijken naar de kosten van een uitvaart, een aantal dingen die je moet uitrekenen!

Niemand houdt er echt van om het onderwerp aan de orde te stellen, maar het betaalt echt om de begrafeniskosten te plannen. In de VS kunnen begrafenissen 8.000 tot 10.000 dollar of meer kosten. Daarnaast kunnen er nog veel meer kosten aan een begrafenis verbonden zijn. Er kunnen schulden te vereffenen zijn, medische rekeningen te betalen en reizen te regelen. Bovendien kan het nodig zijn dat veel naaste familieleden enige tijd van hun werk af moeten zien te komen, zodat ze niet betaald krijgen.

Veel begrafenisondernemingen maken nog steeds dit soort fouten

Begrafenisondernemingen willen meestal weten hoe u die kosten gaat betalen, en het onderwerp heeft de neiging om op het slechtst mogelijke moment naar voren te komen. Deze tijd zou direct na het overlijden van een geliefde zijn. Het kan erg stressvol zijn om met het geld te komen of financiering te regelen in een trieste tijd waarin zoveel details moeten worden verzorgd.

  • Het kan dus een goed idee zijn om na te denken over een aantal manieren om deze dingen vooraf te betalen. Kijk naar een aantal strategie├źn die voor veel gezinnen hebben gewerkt.

Manieren om de begrafeniskosten te plannen

Geld opzij zetten voor de begrafenis of andere kosten. Een speciale spaarrekening voor noodrekeningen is altijd een goed idee. Als de bejaarde, of een volwassen kind, een geldfonds van enkele duizenden dollars opzij zou kunnen zetten, dan zou het er kunnen zijn zodat iemand gewoon cheques voor de rekeningen zou kunnen schrijven.

  • Maak vooraf afspraken met een begrafenisondernemer. Sommige uitvaartcentra hebben begrafenisplannen die vooraf betaald kunnen worden. Deze kunnen een goed idee zijn voor sommige mensen, maar hebben enkele nadelen. Het begrafenisgeld zal het vooraf betaalde geld vasthouden, soms jarenlang. Je had de rente op dat geld kunnen innen als het op een spaarrekening stond. Zorg er ook voor dat je erachter komt wat de plannen dekken. Sommige prepaid begrafenisondernemers krijgen onaangename verrassingen over dingen die nog betaald moeten worden als het tijd is om een begrafenis te regelen.

Deze plannen dekken niet alles. Ze zullen niet betalen voor reizen, medische rekeningen, of tijd verloren van het werk.

Zorg ervoor dat iemand in de familie genoeg krediet heeft om de kosten te betalen. Mensen hebben betaald voor begrafenissen met creditcards of bankleningen. Het probleem hier is dat iemand die lening moet terugbetalen. Dus het evenement kan de rest van de familie in de schulden laten staan.