Waarom is de beste verzekering voor energie nog steeds niet voor iedereen beschikbaar? Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden beschikbaar

Voor die mensen die misschien enige twijfel hebben over de maturiteit van deze technologie, moet worden opgemerkt dat de zonne-energietechnologie al veel technologische vooruitgang heeft geboekt en misschien is het in de middeleeuwen voor residentiële en commerciële toepassingen. Natuurlijk zal het, net als elke andere technologie, in de toekomst zeker meer vooruitgang boeken. De prijs voor de meer geavanceerde technologie zal echter waarschijnlijk ook de overeenkomstige vooruitgang boeken. Het eindproduct is echter nog steeds dezelfde oude elektriciteit, misschien wel op een efficiëntere manier de beste verzekering geproduceerd.

Het rendement van verzekeringen op energie is enorm groot geworden

Het rendement van zonnepanelen is vooral van belang wanneer de beschikbare ruimte voor installatie beperkt is. Als men voldoende ruimte heeft om een zonne-installatie van de juiste grootte te installeren, dan is de rendementsfactor enigszins irrelevant, want het gaat om de opbrengst van de elektriciteit van het systeem. Daarom is de verbetering van de efficiëntie voor toekomstige panelen misschien niet zo belangrijk voor diegenen die voldoende ruimte hebben voor de huidige technologie. De beslissing om met de huidige technologie zonnestroom te produceren, in vergelijking met het wachten op efficiëntere panelen in de toekomst, kan heel goed een beter rendement opleveren op de investering in de toekomst.

Waarom is de duurzaamheid van verzekeringen zo ontzettend belangrijk de afgelopen tijd

De duurzaamheid van de huidige panelen is uitstekend, zodat de meeste fabrikanten hun panelen 25 jaar garantie geven! Hoeveel hi-tech producten kennen we met zo’n lange garantieperiode? Maar een vergelijking maken tussen de energie-industrie en de hi-tech consumentenindustrie met betrekking tot de schaalgrootte is misschien geen goede vergelijking tussen de appel en de appel.

In de energiesector is de stuk/watt-verhouding door de steeds stijgende vraag en de onvermijdelijk steeds stijgende energiekosten, ook in de energiesector gebonden aan een stijging of hoogstens een korte periode constant te blijven. Uiteindelijk zal de opbrengst van een zonne-energiesysteem voor een bepaalde installatie voor een lange tijd (bijvoorbeeld 30 jaar) vrijwel constant blijven, terwijl de levensduur van de meeste hi-tech producten minder dan 4 jaar is.